SİVAS / MERKEZ - Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2022

Mrt

Okul uygulama mescidimizin düzenlenmesi öğrencilerimiz tarafından titizlikle yapılmıştır. Mescidimizin son eksiklikleride tamamlandı. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Genç Nida Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında okulumuz 10/A sınıfı öğrencisi Nisanur YÜCEYURT il birincisi olmuştur.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Genç Nida Hafızlık Yarışmasında okulumuz 12/C öğrencisi Nur KOÇ ii birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü Hedef 2022 projesi kapsamında son sınıf öğrencilerimize deneme sınavları yapıyoruz. Her sene daha ileriye anlayışıyla öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için denemelere ve birbirinden güzel faaliyetlere devam ediyoruz.