SİVAS / MERKEZ - Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Çevreye Duyarlıyım Değerlerime Sahip Cıkıyorum Projesi kapsamında Sorumluluk bilinci kapsamında başlattığımız ve devam ettirdiğimiz Her ay Hatim etkinliğimizin duasını Evrensel Hafızlar Derneğinde yaptık . Allah kabul eylesin..

Mrt

Sivas Valiliği Himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Yürütülen Hedef Projesi kapsamında  Ortaokul öğrencilerimizle birlikte Yüzyüze yüz çocuk oyunları kitabından" Benim bir atım var "oyunu oynandık.

Mrt

Sivas Valiliği Himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde yürütülen Hedef Spor projesi kapsamında Ortaokullar arası Küçük kızlar Basketbol maçlarına katıldık

Mrt

Sivas Valiliği Uhdesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen  Hedef/ Miras Projesi ile Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Çalışmalarımız kapsamında12.sınıf öğrencilerimiz  Okul psikolojik danışmanlarımız Hatice Yiğit ve Emine Buldu rehberliğinde Hukuk Fakültesini ve Eğitim Fakültesini ziyaret ederek bölümlerle ilgili bilgi edindiler.Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne ve Eğitim Fakültesi ile Hukuk Fakültesi Dekanlığı ve Öğretim görevlilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Sivas Valiliği uhdelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Hedef  Projesi kapsamında  ortaokul öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Dersi Öğretmeni Cemile KARACA ÇİROĞLU nezaretinde Tişört tasarım çalışmaları yaptılar Öğretmenimeze ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Sivas Valiliği Uhdesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen  Hedef/ Miras Projesi Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Çalışmalarımız kapsamında ;

12.sınıf öğrencilerimize yükseköğretim programlarını tanıtmak amacıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine tanıtım gezisi düzenlendi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Tesislerinde öğle yemeği ikramı ile başlayan gezimizde öğrencilerimiz,Sağlık Bilimleri Fakültesinde eğitim veren; Hemşirelik, ebelik, beslenme ve diyetisyenlik , fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümlerini uygulama dersliklerinde bölüm akademisyenlerinden bilgi alarak tanıma fırsatı buldular.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Hedef Miras Projesi ile rehberlik faaliyetleri kapsamında Elçibey İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Müdür Yardımcısı İsmail YILDIZ ve öğretmenleri ile birlikte okulumuz ziyaret ettiler. Rehber öğretmenimiz Emine BULDU   okulumuzu gezdirerek okulumuz hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Şbt

Sivas Valiliği Uhdesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Hedef Miras Projesi kapsamında 5/A ve 5/B sınıflarında Sosyal Bilgiler dersinde  “Bilim İnsanları ve Ortak Özellikleri “ konusunu drama etkinliği ile öğrendik.Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Burcu ÇINARGİL'e  teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrenci ve velilerimize yönelik Namaz konulu kitap okuma yarışması  Sınavı  10 Mart 2024 Pazar Günü Saat:11:00 da okulumuzda yapılacaktır. Bilginize

Şbt

Sivas Valiliği Uhdelerinde  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde Yürütülen Hedef Miras Projesi kapsamında  8.Sınıf Öğrencilerimize  12. LGS Deneme Sınavını Yaptık

Şbt

Hedef ve Miras Projeleri ile Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik çalışmaları kapsamında 6A ve 6B sınıfı öğrencilerimize okul rehber öğretmenimiz Emine Buldu tarafından "Hayır" demenin önemi anlatılmış  ve "Hayır diyebilme yöntemleri" hakkında bilgi verilmistir. Rehber Öğretmenimiz Emine BULDU'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Sivas Valiliği Uhdesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesindine Yürütülen Hedef Sanat Projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz  21 02 2024 tarihinde sinemaya giderek Kral Şakir adlı sinema filmini izlediler.

Şbt

Sivas Valiliği Uhdelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Hedef Projesi kapsamında okulumuzda Dilimizi zenginleştirmek etkinliği düzenlendi. Türkçe Öğretmenimiz Mehtap NALBANT  Dilimizin zenginlikleri adlı proje için 7. Sınıf öğrencilerimizle sözcükleri jest ve mimiklerle anlatma yarışması düzenledi. Öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz

Şbt

Okul ve Pansiyonumuzdaki her kata birer tane olmak üzere 6 adet tatlı su çeşmesi  (arıtılmış su Çeşmesi) yaparak öğrencilerimizin hizmetine açtık.Öğrencilerimiz hayatın kaynağı  içme suyuna bedava ve daha kolay ulaşabileceklerdir.