SİVAS / MERKEZ - Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Şube müdürlerimiz Mesut KAŞ ve Bekir DAL hafta sonu yapılan destekleme ve yetiştirme kurslarımızı ziyaret etti.

Kas

Ortaokul öğrencilerimizin velilerine yönelik resim yorumlama semineri verildi. Renklerin anlamlarından yola çıkarak çocuklarımızı daha iyi tanımak için ipuçları sunuldu. Aile danışmanımız Sayın Sena Sayıner'e teşekkür ediyoruz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü Hedef 2022 projesi kapsamında son sınıf öğrencilerimize deneme sınavları yapıyoruz. Her sene daha ileriye anlayışıyla öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için denemelere ve birbirinden güzel faaliyetlere devam ediyoruz.

Kas

Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmenlerimiz Hatice Yiğit ve Ayşe Gül Özgelen tarafından sınıf rehber öğretmenlerimize rehberlik hizmetleri kapsamında bir seminer verildi. Öğretmenlerimize güzel sunumları için teşekkür ediyoruz.

Kas

Rehber öğretmenimiz Ayşe Gül Özgelen tarafından öğrencilerimize göz testi uygulandı. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Efendimiz (Sav) doğum günü münasebetiyle etkinliklerimiz oldu. Okunan hatim ve salavatların duasının ardından  koromuz ilahi dinletisi sundu. Vaizelerimiz öğrencilerimize Peygamber Efendimiz (SAV)in örnek hayatından kesitler sundu. Sınıflar da video gösterimleri yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yılını okulumuz tarih öğretmeni Kenan Kartalın hazırladığı programla kutladık. Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Aynur Çınar ve Gülçin Karacan rehberliğinde öğrencilerimizle il programında yerimizi aldık. Öğretmenlerimize ve  öğrencilerimize teşekkür ediyor  , Cumhuriyetimizin yeni yaşını coşkuyla kutluyoruz.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürüttüğü Eğitimde Başarılı Örnekler Projesine Sanal Okul uygulamamızla katıldık. Uzaktan eğitim sürecinde kesintisiz ve sürekli eğitim anlayışını merkeze alan projemiz uygulama kolaylığı ve eğitimi uzaktan da olsa aksatmadan   yürütmeye imkan vermesiyle ön  plana çıktı. Bakanlığımız tarafından yapılan değerlendirmede Türkiye genelinde ilk elliye giren projemizin tanıtım filmi çekildi. Projemiz Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce derece elde eden diğer başarılı projelerle sergilenecek ve çıkarılacak kitapta yer alacaktır. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Proje tanıtım videomuzu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.